< p>

Communicatieadviseur Mariëtte

Even voorstellen: communicatieadviseur Mariëtte

Even voorstellen: communicatieadviseur Mariëtte

Geschreven door Mariëtte

‘’Is er nou alweer iets leuks op je pad gekomen, vroegen mijn vriendinnen?’’ Hiermee bedoelen ze zoiets als: Mariëtte is niet bepaald voor één gat te vangen. Natuurlijk zijn er bij een nieuwe baan een aantal belangrijke speerpunten voor mij: het moet veelzijdig zijn, altijd over marketing/communicatie gaan en ik ben het liefst met mensen in contact. Nou, daar was de functie als communicatieadviseur bij Catapult!

Hoi, ik ben Mariëtte!

Even voorstellen dan maar: Hoi, ik ben Mariëtte! Een verbinder met een ondernemend karakter. Na het afronden van mijn opleiding Commerciële Economie wist ik een paar dingen zeker: een merkidentiteit creëren voor je onderneming is net zo belangrijk als jouw eigen persoonlijke identiteit. Het vraagt namelijk om: aandacht, liefde en creativiteit.

Als je aan je merk bouwt, wil je onderscheidend zijn en gezien worden. In mijn rol als communicatieadviseur stel ik je vragen zoals: wie ben je, wat wil je uitstralen of hoe wil je dat andere mensen jou zien? Hierdoor ontstaan de leukste gesprekken met ondernemers en opdrachtgevers. Het maakt mij niet uit of je net begonnen bent of dat je al meerdere vestigingen hebt. Ik ga je helpen een richting te geven om jouw ambities waar te maken en daarnaast het communicatievraagstuk te signaleren.  

Mensen motiveren en inspireren

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen te motiveren, inspireren om samen te bouwen aan je merk op een manier die helemaal bij jou past. Want het is maatwerk en dat maakt mijn werk ook zo leuk. Ik heb het geluk dat ik in een slim en creatief team ben terechtgekomen. De combinatie van mijn functie als adviseur en de ruimte voor het ontmoeten van nieuwe mensen daarnaast, maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!

Zes random feitjes over mij

  • Ik heb honderden foto’s/screenshots op mijn telefoon van logo’s en huisstijlen. Dit gebeurt wanneer ik zit te scrollen op mijn telefoon, als ik aan het winkelen ben, over de snelweg rij, in de supermarkt sta…;
  • Ik heb altijd een grote interesse in het reilen en zeilen van bedrijfsprocessen en de strategie die erachter zit. Waarom werkt een product wel en waarom niet. Dit komt vast door mijn management traineeship waarin we elke week een bedrijfsbezoek deden;
  • Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten en maak dan ook graag een verre reis;
  • In mijn vrije tijd sport ik graag. Fun fact: we sporten ook met de dames van Catapult iedere week!;
  • Met grote dank aan Hello Fresh tover ik met regelmaat culinaire maaltijden op tafel;
  • Ik vind het leuk om zo af en toe een lekker (thema) feestje te organiseren.

Denk je dat ik jouw ideale gesprekspartner ben? Graag kom ik met je in contact om je te helpen met je communicatievraagstuk!

Let’s drink some coffee!

Mariëtte

Geïnspireerd geraakt?

creatief
avontuur