Marketingcommunicatie door Catapult

Wat we voor je doen? Als creatief marketingcommunicatie bureau helpen we je bij het realiseren van jouw organisatie- en communicatiedoelstellingen. Onze communicatieprofessionals zijn er voor je – every step of the way. Of je nou behoefte hebt aan communicatieadvies, vormgeving, conceptontwikkeling, of dit allemaal. Zo tillen we jouw communicatie naar een hoger niveau.

We ontwikkelen:

 • Sterke merkpositioneringen
  Dit is de basis voor alle marketing- en communicatie inspanningen en zorgt ervoor dat je echt onderscheidend kunt zijn. Dit is meestal ook de spannendste fase. Want om echt op te vallen moet je keuzes maken, lef tonen en bepalen waar je je focus op wilt leggen. We werken dit uit in een brandbook: een beknopt document waarin de kern van je merk staat beschreven.
 • Prachtige huisstijlen
  We hebben grafische ontwerpers in huis die jouw merkpositionering doorvertalen naar een visuele identiteit. We maken een huisstijlhandboek, zodat iedereen die met de huisstijl werkt weet wat de regels zijn.
 • Strategische communicatiebeleidsplannen en communicatiejaarplannen
  In deze plannen leggen we vast wat de organisatie- en communicatiedoelen zijn en hoe we daar de komende jaren aan gaan werken. In het communicatiebeleidsplan staat de lijn voor de komende 3 jaar beschreven. In de communicatiejaarplannen geven we per jaar invulling aan het communicatiebeleid. We houden niet van 40-pagina plannen, maar van praktische, evidence-based plannen waar je echt wat mee kunt.
 • Effectieve communicatiestrategieën
  De communicatiestrategie speelt in je communicatieaanpak een centrale rol en is het verbindende element tussen doelen, doelstellingen en middelen en planning.
 • Creatieve concepten
  We zijn enorm fan van creatieve concepten in onze communicatieaanpak. Dit is de kapstok voor al je communicatieuitingen, die je communicatie herkenbaar maakt en zorgt voor synergie tussen middelen.
 • Grafisch ontwerp en vormgeving
  Je huisstijl op een consistente manier doorontwikkelen in alle online en offline middelen die we maar willen.
 • Web development
  Onze web developers realiseren de mooiste websites. We ontwikkelen in WordPress, zodat je zelf gemakkelijk en eenvoudig aanpassingen kunt doorvoeren in de website. We zorgen ervoor dat je website optimaal vindbaar is en altijd technisch up-to-date is.
 • Advies over materiaalgebruik
  Een ondergeschoven kindje, maar een goede, doordachte keuze over bijvoorbeeld papiersoorten die je wilt gebruiken maakt dat je huisstijl nog beter overkomt. We adviseren je over papiersoorten en druktechnieken, zodat je huisstijl(middelen) er gegarandeerd top uit zien.
Cromhoff brandbook Catapult
GGD Twente Catapult Creëert
Cases-Brandweer-Twente-Catapult
Veiligheidsregio-Twente-Catapult-Creëert
Cases-RNHB-Simpl-nieuw-product-lanceren-Catapult-Creëert
Mediate Medical Catapult Creëert
Cases Oliphant Catapult Creëert

Waarom zou je voor ons kiezen?

We weten hoe je met communicatie het optimale uit je organisatie kunt halen. We delen al meer dan 20 jaar onze liefde voor het vak, hebben een topteam en prachtige referenties. Need we say more?