laptop2-aspect-ratio-1250-960

Mijndroomkamer

Een initiatief waarbij wij, samen met een andere ondernemer ons hart laten spreken. Bij Vang je Droom zijn we er voor minder kansrijke kinderen in de Regio Salland en Twente. We realiseren voor deze kinderen slaapkamers die op dit moment niet te realiseren zijn door hun naaste omgeving.

Via de website kan ook jij een droomslaapkamers sponsoren! Het is mogelijk een lot te kopen of gewoon te doneren. We hopen vooral mede-ondernemers te attenderen om ook een steentje bij te dragen. Daar zetten we ons hard voor in. Inmiddels hebben we al meer dan 5 droomkamers mogen realiseren!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen Catapult

Twenteportaal

Het Twenteportaal is een digitaal platform waar werkgevers kennis maken met beschikbare werkzoekenden uit regio Twente. Op het door ons ontwikkelde platform wordt Twents Talent met een afstand tot de arbeidsmarkt via een persoonlijk profiel voorgesteld. Dit maakt het voor ondernemers makkelijker om sociaal te ondernemen.

We ontwikkelden, in co-creatie met het team van Het Twenteportaal en het team re-integratie van de Gemeente Hellendoorn, een krachtige visuele identiteit, het design en de gehele website.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen Catapult

Dynamisch Op Weg

Dynamisch Op Weg is een initiatief van Sallandse Wegenbouw, De Kern en ROC Twente. Hier worden werkervaringsplekken aangeboden voor handige, sterke doeners. Een opstart naar werk of een opleiding voor iedereen die nog moet wennen aan werk. Met veel trots hebben wij dit prachtige project zichtbaar mogen maken.

Dynamisch-op-weg_Case12_M-aspect-ratio-610-850

Stichting Viitor

Bij Stichting Viitor helpen ze arme gezinnen, kinderen met een beperking en straatkinderen in Roemenië door middel van verschillende projecten.  Jongeren en kinderen krijgen een kans op goed onderwijs, en op de eerste levensbehoeften. In het stadje Siret is er een schoolgebouw neergezet, waar kinderen dagbesteding krijgen. Ook de lokale bevolking helpt mee en krijgen hiervoor een vergoeding.

Wij zijn vriend van deze stichting en dragen dit project dan ook een warm hart bij. We realiseerden voor dit project een compleet nieuwe huisstijl en gaven de website een opfrisbeurt.

Cases_afbeeldingen_MVO2-1-aspect-ratio-610-850
Cases_afbeeldingen_MVO3-aspect-ratio-610-850
Huisstijl Maatschappelijk verantwoord ondernemen Catapult

De Productie Raalte

Een passende werkplek voor iedereen! De Productie is een maatschappelijke onderneming. Hier wordt werk gedaan door mensen voor wie werk niet zo vanzelfsprekend is. Voor wie werk een extra uitdaging is. Een heel team helpt talenten te functioneren in de maatschappij. De mens staat centraal!

Wij hebben bijgedragen aan de merkprofilering, de realisatie en het concept. Een mooi initiatief waar we met veel passie en plezier aan gewerkt hebben.

 

Huisstijl-De-Productie_Thumbnail-aspect-ratio-610-850
Huisstijl-De-Productie5-aspect-ratio-610-850

Wat zijn verder nog wat projecten waar we mee bezig zijn geweest? Het organiseren van een benefietavond voor Oekraïne, Santarun, Ongetemd Talent, Koken in een hospice, Sponsoring schaatsbaan Nijverdal, Vrijwilligerswerk Dutch Masters of MTB

Al onze klanten

Mijndroomkamer Maatschappelijk verantwoord ondernemen Catapult
Viitor Maatschappelijk verantwoord ondernemen Catapult
Twenteportaal Maatschappelijk verantwoord ondernemen Catapult
Dynamisch op weg Maatschappelijk verantwoord ondernemen Catapult
Hart voor vakantie Maatschappelijk verantwoord ondernemen Catapult
Rotary Maatschappelijk verantwoord ondernemen Catapult
De productie Maatschappelijk verantwoord ondernemen Catapult