< p>

Content heeft effect. Het is relatief gezien een low-budget marketingvorm die, mits goed uitgevoerd, geloofwaardig is. Contentmarketing is misschien wel belangrijker dan ooit. De mediaconsumptie nam sterk toe..

verder lezen

Webshop ontwikkelen op het Zone.college Almelo Op het Zone.college in Almelo verzorgde ik het praktijkkeuzevak Web. In deze periode was fysiek onderwijs gelukkig mogelijk. We werkten samen toe..

verder lezen

Met deze 4 identiteitssessies creëren we samen jouw merkstrategie Investeren in je merk, wanneer doe je dat? Dat kan allerlei redenen hebben. Bijvoorbeeld wanneer je geen groei meer..

verder lezen

Eén van onze ‘fields’ is design. Design dat overigens nooit op zichzelf staat, maar altijd voortkomt uit een gekozen merkstrategie en merkidentiteit. Design zie je overal om je..

verder lezen

Met opdrachtgevers hebben we het vaak over identiteit. Over gedrag, symboliek en communicatie. En hoe dat kan zorgen voor binding met je (potentiële) klanten én met je medewerkers.

verder lezen

Voor belangrijke onderwerpen zijn er speciale dagen. Zo ook voor wachtwoorden. Vandaag is het ‘Check Je Wachtwoorden Dag’. Niet dat ik bij iedere nationale dag stilsta, maar bij..

verder lezen

Het verschil maken, dat is een uitdaging. Waarom kiest de ander voor jou? Is dat een bewuste of onbewuste keuze? Voor jou tien anderen? Dacht het niet! Lees..

verder lezen

Instagram weet met succes jongeren aan zich te binden en daarnaast ook oudere leeftijdsgroepen te bereiken. Daar waar Facebook gebruikers verliest, groeit Instagram in rap tempo. In Nederland..

verder lezen

Hoe geeft jouw organisatie antwoord op een RFI, RFP, offerteaanvraag of een tender? Als communicatiebureau helpen wij onze klanten regelmatig met de vormgeving hiervan. We zorgen ervoor dat de inhoud..

verder lezen

Nieuw!
3 vacatures