< p>

Zakelijk vloggen

Wat levert het op?

  • Unieke, persoonlijke content
  • Geeft jouw bedrijf een gezicht
  • Vergroot online zichtbaarheid
  • Betere vindbaarheid
  • Kwalitatieve views
fotoElevatorpitch
               

Zakelijk vloggen door Catapult creëert

Wat is zakelijk vloggen?

Vloggen (een afkorting van video weblog) is een online videodagboek. Met de camera op de selfiestand, krijgt de kijker inzicht in wat de vlogger bezighoudt. Vloggen is een manier om (potentiële) klanten of (nieuwe) medewerkers te betrekken bij de bezigheden van jouw bedrijf of organisatie. Een mooie manier om jouw doelgroep een kijkje in de keuken te geven. Goed zakelijk vloggen is best lastig en daarbij helpt Catapult graag met workshops, formats en ervaren vloggers.

Wat levert het op?

– Unieke, persoonlijke content
Geen geregisseerde bedrijfsvideo, maar een persoonlijke, eerlijke en pure videoboodschap. De content komt geloofwaardig en overtuigend over, omdat de vlogger persoonlijk communiceert en zich daarmee kwetsbaar opstelt.

– Geeft jouw organisatie een gezicht
Het geeft jouw organisatie een gezicht en jouw doelgroep een beter beeld van wie je bent en wat je doet.

– Vergroot online zichtbaarheid
Kijkers delen video’s wanneer de content hen aanspreekt. Wist je dat videocontent 12 keer vaker wordt gedeeld op social media dan een bericht dat bestaat uit een afbeelding en tekst?

– Betere vindbaarheid
Het regelmatig plaatsen van interessante vlogs op Youtube vergroot je vindbaarheid. Google is de grootste zoekmachine en toont steeds meer relevante resultaten van video’s uit Youtube.

– Kwalitatieve views
Het bekijken van een video is voor veel mensen interessanter en laagdrempeliger dan het lezen van een uitgebreide blog. Een interessante vlog van een paar minuten houdt de aandacht van de kijker vast en wordt beter onthouden.

Beginnen met zakelijk vloggen?

Wij denken graag met je mee over waardevolle en interessante vlogs en ondersteunen jou in het gehele proces. Samen bedenken we geschikte onderwerpen die passen bij het doel en de doelgroep van de vlogs. We leveren de vlogs op met promotieplan zodat jij de vlogs op de juiste manier via de beste kanalen kunt delen.

Veelgestelde vragen

fotoElevatorpitch
fotoElevatorpitch
fotoElevatorpitch
fotoElevatorpitch

Bepaal de
koers van
jouw merk