#Elevatorpitch

Kom je er maar niet uit met dat communicatieplan? Moeite met personeel vinden? Mis je een branding strategie of wil je medewerkers intern meer onboarden? Wij kunnen je helpen! We dagen je uit om jouw communicatievraag aan ons te stellen. Wij zetten jouw communicatie in de lift.

Vul onderstaand formulier in en je hebt binnen no time een passende oplossing!

Laat ons vrijblijvend pitchen!

Wanneer je het formulier hebt ingevuld gaan we meteen aan de slag. We geven onze visie op jouw communicatievraagstuk. Ook vertellen we je wat we doen, waar we goed in zijn en welke meerwaarde wij jouw organisatie kunnen leveren. De pitch is geheel vrijblijvend. Tijdens de pitch geven we het antwoord en de oplossing op jouw vraag. Wij houden namelijk wel van een uitdaging. Laat ons jou overtuigen! Durf jij het aan? Wij wel!

De voordelen

  • Het is geheel vrijblijvend
  • Het levert je in ieder geval iets op: een antwoord op één communicatievraag
  • Je mag gebruik maken van onze expertise

Durf jij het aan? Neem contact met ons op!

Nee, je hoeft alleen maar vooraf je communicatievraagstuk in te zenden. De rest doen wij!

Nee, zoals bij de voordelen al benoemd staat: het is geheel vrijblijvend. Wij houden zelf van een uitdaging en delen graag onze kennis en expertise. Natuurlijk zouden we het gaaf vinden als we aan de slag mogen voor je, maar de keuze is aan jou!

Het liefst komen we persoonlijk bij je langs om je vraag te beantwoorden. Maar ook een online afspraak via Teams is mogelijk.