Werkwijze_Catapult_Creëert

Werkwijze

Onze creativiteit is ons grootste kapitaal. We leveren geen standaard communicatiemiddelen, maar zorgen ervoor dat jouw organisatie opvalt met creatieve oplossingen en onderscheidende ontwerpen. Of het nu gaat om een creatieve campagne, online meer zichtbaar zijn of een strategisch marketingplan.

Alles wat we doen, doen we:

  • Slim doordacht
    Hoe helpt communicatie bij de oplossing van een organisatievraagstuk? Dat is de vraag die wij onszelf telkens stellen. Daarop baseren wij onze strategie. We leren van eerdere opdrachten. Wat werkte in welke situatie, in welke branche, bij welke doelgroepen en hoe passen we dat weer toe in een nieuwe uitdaging?
  • Verrassend creatief
    Iedere specialist is op zijn eigen wijze creatief. In onze aanpak, advies, concepten en vormgeving tot in onze voorstellen en presentaties. We vinden het leuk om te verrassen en net even iets anders op te leveren dan onze concurrenten. We kleuren graag buiten de lijntjes.
  • Heel praktisch
    We maken van een complex vraagstuk iets heel behapbaars. Onze adviezen zijn praktisch, kort en bondig en passen, als het kan, op een A4-tje. Je krijgt een concrete uitwerking waarmee je direct van start kunt.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Overweeg je ons te benaderen voor een communicatievraagstuk? Wil je ons uitnodigen voor een pitch? Of ben je gewoon simpelweg benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen groeien?

Onze deur staat open voor een vrijblijvend kopje koffie. We vinden het belangrijk dat we meer weten over jouw organisatie, bedrijf of vraagstuk. Samen halen we het onderste uit de kan. Misschien dacht je wel al aan een specifiek middel, maar blijk je toch iets anders nodig te hebben. Daar zijn we eerlijk over. We vinden het belangrijk dat we je op de best mogelijke manier helpen. Daarvoor hebben we input vanuit jou of jouw organisatie nodig.

Klikt het? Dan ontvang je binnen een week een passend voorstel.

Liever eerst meer info? Bekijk dan onze bureaupresentatie.

Bureaupresentatie

Mensen staan bij ons centraal

Oog voor de mens staat bij ons centraal. We hanteren niet alleen een vriendenstrategie als het om onze klanten gaat. We vinden het belangrijk om ook aandacht te hebben voor de mensen om ons heen. Zo verbinden we ons graag aan goede doelen en werken we aan projecten voor diverse stichtingen met een maatschappelijk-sociaal karakter.

Al onze MVO projecten