< p>

Hoe je op afstand relevant blijft

Hoe je op afstand relevant blijft

Geschreven door Marlijn

We werken weer op afstand. Teams, Zoom, Google Meet, WhatsApp. We hebben het allemaal steeds beter onder de knie en videobellen er wat af. Blijf communiceren, dat adviseren we ook onze (toekomstige) klanten. Het is zelfs extra belangrijk om in deze tijd van social distancing voor intensief contact met collega’s te zorgen. Maak werk van je werkgeversmerk en van collega’s ambassadeurs. En blijf je boodschap ook naar buiten communiceren. De voordelen ga je merken. Ondertussen worden wij steeds vaker betrokken bij opdrachten met maatschappelijke relevantie. Met communicatie maak je direct aantoonbaar verschil. We laten het graag zien in een paar mooie cases!

Als de brandweer..

Alarm 🚨! Waar is het communicatiebureau dat Brandweer Twente gezicht geeft, ervaren is in branding, positief verrast, creatief en flexibel is? In Hellendoorn. Catapult kwam meteen in actie. Met humor, verrassing en een licht shockeffect wisten we te overtuigen. We gaan aan de slag met communicatieoplossingen voor brandpreventie en werving van collega’s. Op 29 september gingen de Nationale Brandpreventieweken van start. De 25 veiligheidsregio’s werken dan samen met de Nederlandse Brandwonden Stichting en Brandweer Nederland aan de campagne ‘Rookmelders redden levens!’. Brandweer Twente haakt aan op de campagne en durft daarin net een stap verder te gaan. Samen zijn wij Brandweer Twente! De campagne al gezien op Facebook en Instagram of op de spandoeken op Twentse brandweerkazernes?

Van los zand naar een stevig fundament

Dynamisch Op Weg is een opstap naar werk of een opleiding voor jongeren die tussen wal en schip dreigen te raken. Het is een samenwerking van werkleerbedrijf Sallandse Wegenbouw, ROC van Twente en Stichting De Kern. Met een goede strategie, een creatief concept voor communicatie met de jongeren zelf, maar ook hun verzorgers en stakeholders in het lobbyproces en een opvallende huisstijl zijn we gestart. Dynamischopweg.nl ging live en de eerste successen zijn geboekt. Een stevig fundament om op verder te bouwen.

Blijf in beeld met zakelijke vlogs

Vloggen is een manier om (toekomstige) klanten of (toekomstige) collega’s te betrekken bij de bezigheden van jouw organisatie. Wat levert het op?
– Unieke, persoonlijke content
– Geeft jouw organisatie een gezicht
– Vergroot online zichtbaarheid
– Betere vindbaarheid
– Kwalitatieve views

Referenties bekijken, tips voor een vlogformat nodig of Coronaproof kennismaken? Lees meer over zakelijk vloggen.

zakelijk vloggen
Marlijn

Geïnspireerd geraakt?

jouw website
2022 proof?