Promotievideo

Basisschool De Klim-Op

Om toekomstige leerlingen een beeld te geven van wat ze kunnen verwachten bij Basisschool de Klim-Op in Rijssen en om hun en hun ouders te overtuigen voor de school te kiezen, is deze promotievideo in het leven geroepen. De video bevat mooie sfeerbeelden en stata o.a. op de homepage van de website.

Corporate video

RNHB

Om ervoor te zorgen dat RNHB een doelgroep op de juiste manier aanspreekt, is deze corporate video ingezet. In de video wordt aangestipt wat de mogelijkheden zijn voor de doelgroep binnen de organisatie en wat de USPS van RNHB zijn. Zo krijgt een potentiële klant een goed beeld van wat hij of zij kan verwachten van de organisatie.

Recruitment video

Vrijwillige Brandweer Twente

Voor de Vrijwillige Brandweer Twente bedachten we een mooie campagne om meer vrijwilligers te werven. Naast de video in het voorbeeld, ontwikkelden we nog een aantal mooie, sprekende voorbeelden waarin de mogelijke verschillende vrijwilligers worden getoond. De video's zijn ingezet op social media en de website van de Vrijwillige Brandweer zelf. De campagne heeft veel zichtbaarheid opgeleverd, er zijn veel positieve reacties ontvangen en het aantal aanmeldingen was positief, bijna het dubbele dan het jaar ervoor.

Promotievideo

TAUW

Advies- en ingenieursbureau Tauw zet een promotievideo in om een gemeenschappelijk doel met externe organisaties uit te lichten. In de video komende verschillende personen en organisaties aan bod die elk kort hun verhaal vertellen. Ideaal om kracht bij te zetten bij woord en de kijker mee te nemen in een verhaal om ze bijvoorbeeld te overtuigen.

Promotievideo

Explorius

In het hart van Enschede ontstaat een nieuwe bioscoop die in 2022 klaar moet zijn. Projectontwikkelaar Explorius heeft een mooie video laten ontwikkelen waarin verschillende doelgroepen kunnen zien wat de realisatie van het project voor hen inhoudt. Door middel van beeld kunnen ze meer laten zien en meer vertellen. De video is o.a. ingezet op de website van de ontwikkelaar.

Recruitment video

De Groot Vroomshoop

Hoe passen wij in jouw toekomst? Dat is de vraag die De Groot Vroomshoop de kijker stelt in de nieuwe video voor recruitment video. De arbeidsmarkt is krap en een aantal belangrijke functies is heel lastig in te vullen. Veel (bouw-)bedrijven vissen in dezelfde vijver. Wij ontwikkelden een employer branding campagne waarin de video 'Hoe passen wij in jouw toekomst?' centraal staat. Doel? De bekendheid van De Groot Vroomshoop als aantrekkelijke werkgever vergroten, een plek veroveren in het brein en hart van toekomstige collega’s en hen te stimuleren contact op te nemen, te solliciteren of De Groot Vroomshoop aan te bevelen bij bekenden.

Contact - Catapult creëert Hellendoorn

Meer weten? Lisette helpt je graag.